Japończycy mówią „Jesz oczami” i to cała prawda o sushi. Sushi to nie tylko dokładność wykonania  ale głównie zdrowa i bardzo bogata w smaki kuchnia . Na szkoleniu uczestnicy dowiedzą się jak w domowych warunkach, przygotować od podstaw ryż, rybę i warzywa. Umiejętności uzyskane podczas tego szkolenia pozwolą na urozmaicenie potraw serwowanych w domach uczestników jak i poza nimi.

Przykładowe potrawy przedstawione podczas szkolenia :

– California Rolls wegetariańskie

– Sushi Rolls ze słodką czerwoną papryką i szparagami

– Sushi Rolls z krewetkami w tempurze i bazylią

– Sushi Rolls z omletem

– Nigiri z krewetką

– Nigiri z kawiorem

– Nigiri z łososiem

Szkolenie to odbywać się będzie w formie jednodniowej. Na koniec kursu, każdy uczestnik otrzyma imienny certyfikat jego ukończenia oraz nóż szefa kuchni na własność.

W celu zgłoszenia się lub pytań proszę o kontakt mailowy, bądź telefoniczny z konsultantem:

Adres email: csd@onet.pl, wielkopolska.ient@op.pl

Nr. telefonu: 530-323-548, 533- 904-887

 

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty