Deser jest idealnym zwieńczeniem, każdego posiłku, wszelkiego typu desery, kremy i puddingi wymagają doboru idealnych składników i ich proporcji.  W trakcie szkolenia nabędziesz umiejętność przygotowywania tych deserów jak i ich łączenia w taki sposób, jaki podpowie ci wyobraźnia i poczucie smaku.

Przykładowe potrawy przedstawione podczas szkolenia:

  • Rolada
  • Tiramisu
  • Krem karmelowy
  • Panna cotta z lawendą i owocami
  • Suflet
  • Kremowe ciastko z marakują i kokosem
  • Banany w tempurze
  • Ravioli czekoladowe

Szkolenie to odbywać się będzie w formie jednodniowej. Na koniec kursu, każdy uczestnik otrzyma imienny certyfikat jego ukończenia oraz nóż szefa kuchni na własność.

W celu zgłoszenia się lub pytań proszę o kontakt mailowy, bądź telefoniczny z konsultantem:

Adres email: csd@onet.pl, wielkopolska.ient@op.pl

Nr. telefonu: 530-323-548, 533- 904-887

 

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty