Centrum Szkoleniowo Doradcze 

ma zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w szkoleniach kulinarnych. Szkolenia te będą realizowane pod patronatem honorowym:

 

Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników.

Zajęcia będą prowadzone przez Pana Zenona Hołubowskiego honorowego członka Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników, wieloletniego członka DSC_6856-press pngAmerykańskiej Federacji Kulinarnej (American Culinary Federation), Światowego Stowarzyszenia Szefów Kuchni (World Association of Chefs’ Societies) oraz Honorowego Członka Euro-Toques Polska. Zenon Hołubowski to ceniony członek jury ogólnopolskich i międzynarodowych konkursów kulinarnych, jest także jedynym do tej pory Polakiem, który zdobył certyfikat CEC (Certified Executive Chef). W 2008 roku miał on przyjemność przygotowywać Kulinarną Reprezentację Seniorów Profesjonalistów OSSKiC na Olimpiadę Kulinarną IKA Erfurt, z którą zdobył brązowy medal. W konkursie z tym startowało ponad 50 drużyn, co dodatkowo świadczy o wyjątkowych umiejętnościach Pana Zenona. Ponadto miał przyjemność sędziować wiele krajowych i międzynarodowych konkursów kulinarnych, w tym m.in.:

  • Primerba Cup w latach 2010, 2011, 2012, 2013
  • WACS Global Chefs Challenge 2009
  • Młody Kreator Sztuki Kulinarnej- 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
  • III, IV Mistrzostwa Polski w podawaniu baraniny (2008- 2009)
  • Festiwal Potraw Wigilijnych 2008
  • Dorszowe Żniwa 2008
  • IV Mistrzostwa Polski w gotowaniu na ognisku (2008)
  • Mistrzostwa Polski w Potrawach z Borowikiem (2007)
  • Festiwal Dobrego Smaku w Grucznie (2012)
  • Festiwal Dobrego Smaku w Łodzi (2013)
  • Global Chef Challenge (2013, przewodniczący jury)

Długoletnie doświadczenie Pana Zenona zarówno, jako szefa kuchni jak i osoby przekazującej swoją olbrzymią wiedzę na temat gotowania młodym adeptom tej sztuki, daje nam pewność, iż wszyscy uczestnicy, zarówno Ci, którzy mieli styczność z kuchnia jak i zupełni amatorzy wyjdą z tych kursów bardzo zadowoleni.

 

Zapraszamy do udziału w następujących kursach:

Kurs kuchni francuskiej
Kurs kuchni włoskiej
Kurs przygotowywania potraw z dziczyzny
Kurs przygotowywania ryb i owoców morza
Kurs kuchni śródziemnomorskiej
Kurs przygotowywania Sushi
Kurs przygotowywania deserów

OSSKiC logo jpg  duże